Henriette Lose Hudplejeklinik
AROS Privathospital
Skejbyparken 154
8200 Århus N
info@henriettelose.dk

TIDSBESTILLING
Tlf. 8741 1111
imellem: kl. 8:00 – 14:00

ÅBNINGSTIDER >

Kronisk rødme, rosacea

PHFORMULA C.R., 45 - 60 min. Kr. 595,00/695,00

Behandling med pHformula C.R.(chronic redness) anbefales til rød, irriteret og sensitive hud, kronisk rødme, karsprængninger og rosacea og uren hud med meget rødme.
Behandlingskonceptet består af intensive behandlinger udført på klinikken og produkter til egen før-og efterbehandling hjemme. En effektiv behandling med særdeles synlige resultater og minimale risici.

pHformula C.R. reducerer rødme og irritation. Styrker hudens naturlige barriere og forsvarsmekanisme.
Reducerer og bedrer rosacea.

Resultatet varierer afhængigt af hudens tilstand, og du har ofte/kan have brug for flere intensive behandlinger for at opnå et optimalt resultat. Ved at følge det komplette pHformula program vil du ikke kun opnå synlige resultater, men også lære at beskytte din hud imod fremtidige "udbrud"/forværring af tilstanden.

Førbehandling - hjemmepleje:

C.R. active formula
Specielt udviklet til at igangsætte processen før de intensive behandlinger. Indeholder antibakterielle ingredienser, der hæmmer den bakterievækst, der er associeret med rosacea. Reducerer og mindsker rødme. Genopbygger og regenerere den ofte svækkede hud. Hudens naturlige forsvarsmekanisme styrkes, hvilket er afgørende for effekten og resultatet af den intensive behandling. Det anbefales, at påbegynde førbehandlingen 14 dage før 1. behandling på klinikken.      

Selve behandlingen:


Regelmæssige intensive behandlinger, understøttet af en korrekt pHformula hjemmepleje, vil maksimere dine resultater.
Antallet af intensive behandlinger vil altid være individuelt alt afhængigt af graden af afhængigt af graden af rosacea, rødme og irritation samt hudens almene tilstand. Hudplejeklinikken anbefaler 4-6 intensive behandlinger med 3-4 ugers interval. Intervallet er individuelt.     
E.X.F.O. cleanse renser huden blidt og skånsomt. Makeup og overfladesnavs fjernes og huden er nu klar til den efterfølgende behandling.

S.P. complex "åbner" de cellulære kanaler i huden, hvilket sikrer en bedre absorbering af de aktive pHformula solutions. S.P. complex måler hudens sensitivitet.

C.R. complex er et aktivt og effektivt kompleks til kronisk rødme, sart og irriteret hud, rosacea. Specifikt udviklet med anti-mikrobiel aktivitet for at reducere rødmen og forebygge tilbagefald. Regenererende og genopbyggende egenskaber, der fremmer sund vækst i epidermis. Øger hudens tolerance og modstandskraft.  

Behandlingen afsluttes med P.O.S.T. recovery  cream og U.V. protect 30+.

Ved den intensive behandling kan man opleve rødme, svie og evt. en lidt brændende fornemmelse. Huden er dog fin og hel efter behandlingen. Makeup kan påføres efter 15 minutter. Let afskalning, tørhed og rødme kan forekomme i dagene efter behandling.

Efterbehandling - hjemmepleje:


Både under selve behandlingsforløbet og minimum 3 uger efter er det vigtigt, at huden efterbehandles; plejes og beskyttes. Efterbehandlingen arbejder i synergi med den intensive behandling. Fremmer behandlings- og helingsprocessen samt sikrer optimal opretholdelse af hudens generelle sundhedstilstand.

C.R. recovery
En let emulsion, der hurtigt absorberes i huden. Indeholder en unik kombination af ingredienser, der effektivt hjælper med at genoprette og beskytte huden. Virker beroligende og dæmper rødme efter behandling. Det anbefales, at C.R. recovery anvendes kontinuerligt for at forstærke, fremme og vedligeholde det overordnede resultat.
Produkter til før- og efterbehandling:
Produkterne til egen før- og efterbehandling købes separat. De kan købes enkeltvis eller som samlet i et "Opstartskit". Opstartskittet indeholder - udover produkterne til før- og efterbehandling - E.X.F.O. cleanse, der sikrer en mild afrensning af huden, P.O.S.T. resurfacing cream til de første dage efter den intensive behandling og U.V. protect 30+, optimal beskyttelse mod solens UV stråler.


For yderligere info om priser se "Prisliste pHformula".


< Tilbage til priserDESIGN & CMS BY DESIGNBOKS
phFormular