Henriette Lose Hudplejeklinik
AROS Privathospital
Skejbyparken 154
8200 Århus N
info@henriettelose.dk

TIDSBESTILLING
Tlf. 8741 1111
imellem: kl. 8:00 – 14:00

ÅBNINGSTIDER >

Personale // Baggrund

Blev i en sen alder pludseligt angrebet af akne, hvilket også var årsagen til mit brancheskifte og uddannelsen til kosmetolog.

Uddannet CIDESCO kosmetolog i slutningen af 1996 med afsluttende hovedopgave om akne. Fagene anatomi og dermatologi (læren om huden og dens sygdomme) blev begge bestået med max. karakteren 100. CIDESCO diplomet er anerkendt i alle lande som bevis på den højeste uddannelsesmæssige kvalifikation i arbejdet med skønheds- og hudpleje.

Efter endt uddannelse blev jeg ansat hos Medex Danmark ApS, agent for det hollandske produkt Medex Bio Science Cosmetics.

Hos Medex havde jeg ansvar for al oversættelse af produktinformation og materiale fra producenten i Holland samt udarbejdelse af undervisnings- og brochuremateriale. Telefonisk rådgiver og vejleder for kosmetologer/hudterapeuter på mere end 50 hudplejeklinikker samt lærerstaben på flere kosmetologskoler.

Efter 7 lærerige år hos Medex, masser af udfordringer og personlig udvikling fratrådte jeg i 2004 min stilling for at efterleve drømmen om at blive selvstændig klinikindehaver. November samme år blev drømmen en realitet og Henriette Lose Hudpleje & Acneklinik blev "født".

Fra 2006 til 2010 arbejdede jeg sideløbende med klinikken som freelance-underviser for Nimue Skin Tecnology.

Idag fungerer jeg som underviser i pHformula i Danmark. Jeg er uddannet og efteruddannet på The Skin Academy i Barcelona og underviser kosmetologer, kosmetikere og hudterapeuter i ingredienser, produkter samt behandling af akne, kronisk rødme/rosacea, hyperpigmentering og ældet hud.

  profil


DESIGN & CMS BY DESIGNBOKS
phFormular