Henriette Lose Hudplejeklinik
AROS Privathospital
Skejbyparken 154
8200 Århus N
info@henriettelose.dk

TIDSBESTILLING
Tlf. 8741 1111
imellem: kl. 8:00 – 14:00

ÅBNINGSTIDER >

sept tilbud

 

SPAR 20% - VI BYDER EFTERÅRET VELKOMMEN OG "RYDDER OP" EFTER SOMMEREN MED DEN FANTASTISKE U.L.T.I.M.A.T.E. V.I.T.A.C. BEHANDLING FRA PHFORMULA.

EFTERÅRSPRIS KR. 475,00 - DU SPARER KR. 120,00! Det er mandag, det er september, og det er EFTERÅR. Vi har nydt en lang, varm sommer med lækker solbrun hud og hvide tænder. Solen ER dejlig, men den er også hård ved huden og i takt med, at sommerens farve begynder at falme, begynder "efterveerne" nu at vise sig. Huden føles tør, strukturen er grov og farven ikke længere brun, men grå. Pigmentpletter viser sig, og de fine linjer omkring øjnene synes at være blevet både flere og mere markante.

U.L.T.I.M.A.T.E. V.I.T.A.C. behandlingen er det ultimative VITAMIN BOOST til netop DIN hud. En komplet behandling med afrensning, intensiv peeling med aktive ingredienser som vitamin A, salicylsyre og polyhydroxysyre.

"Dybderens" eller massage og til sidst et ordentligt "skud" vitamin A og C og selvfølgelig hyaluronsyre. RESULTAT: En blød, smidig og gennemfugtet hud. Klar og frisk farve. Forfinet struktur og en væsentlig forbedring af linjer og rynker. Behandlingen varer 60 min.

Tidsbestilling på tlf. 8741 1111 eller 8741 1113.
Mail: info@henriettelose.dk.

Tilbuddet gælder kun i september.DESIGN & CMS BY DESIGNBOKS
phFormular